Cazări:

Pentru participanții la evenimentul YoungDiab - Viitorul în diabet și bolile asociate – Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Diabetologi care sunt din afara orașului Cluj- Napoca se oferă cazare gratuită, în limita a 100 de locuri, în cameră twin, la Grand Hotel Napoca (în limita camerelor disponibile și data înscrierii).

Acestea sunt destinate exclusiv pentru tinerii medici diabetologi, rezidenți și specialiști.

Pentru participarea la eveniment care include și cazarea (participanți din afara orașului Cluj-Napoca – exclusiv medici rezidenți și specialiști) vă rugăm să accesați (pentru înregistrare) acest link.

Cazarea gratuită se validează în ordinea înscrierilor la eveniment.

După procesarea informațiilor legate de cazare și participare - și validarea participanților care au și cazare gratuită (în limita locurilor disponibile) - veți primi un mail de informare legat de validarea participării si a cazării aferente.

Alte informații cazare:

Medicii participanti din alte specialități care sunt din afara orașului Cluj-Napoca se pot caza în regim propriu sau pot solicita cazare contra-cost prin intermediul organizatorului logistic (Sănătatea Press Group - pr@sanatateapress.ro), în functie de disponibilitate. Ulterior, participanții vor fi contactați de un reprezentant al companiei pentru detalii legate de disponibilitatea camerelor/ hoteluri/ tarife.

Grand Hotel Napoca
Sursă foto: Grand Hotel Napoca

Pentru solicitări și informații:
pr@sanatateapress.ro,
Persoana contact: Diana Nanciu
Telefon: 0733 011 109